Hemsidor

Hemsidor - Utveckling & Design

Behöver du eller ditt företag en hemsida?

Jag utvecklar snygga, snabba och välbyggda hemsidor till ett vettigt pris. Mina hemsidor utvecklas på plattformen WordPress som du kan läsa mer om här. Webshoppar med WooCommerce.

Hemsidorna är byggda med SEO, hastighet, säkerhet och användarupplevelse i fokus.

  • SEO står för Search Engine Optimization och handlar om att optimera hemsidan för så bra google ranking som möjligt.
  • Hastighet - många upplever att deras hemsidor är långsamma, speciellt WordPress sidor. Hemsidan blir snabb med rätt konfiguration på webb och server nivå samt ett bra webbhotell.
  • Säkerhet - för att göra en hemsida säker krävs ett antal saker. Dels har man ett SSL Certifikat som krypterar anslutningen till hemsidan för besökaren. Ett SSL Certifikat gäller data säker mellan servrar, ökar din sökmotorsranking eftersom google föredrar hemsidor med SSL och skapar trygghet för dina besökare. Hemsidan behöver också en brandvägg som stoppar intrång och stänger portar, stoppar brute-force och DDOS attacker genom throttling. Trots allt detta är ingen hemsida 100% säker utan utöver detta rekommenderas det att ta frekventa backups på hemsidan.
  • Användarvänlighet är också självklart viktigt, det ska vara enkelt för besökare att navigera på hemsidan och hitta den information de söker, hemsidan ska ge en god upplevelse och besökare ska känna sig nöjda med sitt besök.

Kontakta mig

    vad kostar det?

    Prisförfrågan