Digital Marknadsföring

Digital Marknadsföring

Jag lång erfarenhet av digital marknadsföring via en rad olika medel. De mest populära är Google Ads (tidigare Google Adwords), Facebook Annonsering och E-post marknadsföring. Digital marknadsföring är ett modernt, kostnadseffektivt, budget-anpassbart och mätbart sett att nå ut till nuvarande som potentiella kunder.

En stor majoritet använder någon form av social media, e-post eller Google på en daglig basis vilket gör det till en självklar plats att finnas på och ta del av.

När folk letar efter en produkt eller tjänst gör det de ofta via Google sökningar och det är inte alltid ens hemsida hamnar högst upp på sidan tyvärr på grund av att lite resurser har lags på SEO. Med Google Ads hamnar man högst upp på Google under tidigare valda sökord eller sökfraser. Man betalar dessutom endast för de som klickar på ens annons. Läs mer om Google Ads här.

En stor del av marknaden behöver en tjänst eller produkt men letar inte aktivt efter den, via Google sökningar till exempel, utan för att kunna nå ut till dom på ett effektit sätt finns Facebook Annonsering. Med Facebook kan man skapa annonser för personer med viss ålder, kön, geografisk plats, intressen och köpbeteenden. Läs mer om Facebook Annonsering här.

Det tredje kostnadseffektiva sättet att nå ut till existerande och potentiella kunder är via e-post. Med diverse e-post marknadsföringsprogram kan ni enkelt skicka ut vackra och uppmärksamhetsgripande mail till tusentals e-postadresser samtidigt. Ni kan se och föra statistik på vilka som öppnat dem, svarat eller klickat på länkar i meddelandet. Läs mer om e-post reklam här.

Kontakta mig

    vad kostar det?

    Prisförfrågan